Att gå i terapi

 • Är stressen i din tillvaro större än vad som känns bra?
 • Vill du förändra något i ditt liv?
 • Har du behov av att lösa relationsproblem?
 • Vill du stärka din självkänsla?
 • Mår du dåligt utan att veta riktigt varför?
 • Står du och stampar i tillvaron?
 • Är du medberoende?
 • Har du social ängslan/fobi?

Att gå i samtalsterapi syftar till att reflektera och bearbeta, att få stöd och vägledning när man känner sig vilsen och livet är tungt. Då kan det vara skönt att ha någon utomstående att dela tankar och känslor med. Sättet jag arbetar på är lite annorlunda än de flesta jag har stött på. När du kommer till mig så sitter vi inte bara ner och pratar. Jag tror och vet av egen erfarenhet att intellektet är för smart för att ta fram jobbiga och obearbetade känslor. Det kan till och med vara så att intellektet trängt bort en hel del. Men kroppen kommer ihåg och därför kan du känna av känslor som du inte vet var de kommer ifrån. Eller det uppstår kanske känslor och tankar i vissa sammanhang som du inte kan förstå dig på. Med guidade behandlingar kopplar du bort intellektet och kommer åt kroppens minnen. Cellminnena. Efteråt reflekterar vi tillsammans.

Syftet med terapin är att skapa en grund för en större medvetenhet om dig själv och därmed möjliggöra en fortsatt utveckling av dig som person i enlighet med dina värderingar.

Samtalsterapi ger bl.a:

 • Större medvetenhet hur du styrs av dina känslor och tankar.
 • Upptäckt av inneboende resurser.
 • Möjlighet att aktivt arbeta med din egen vilja.
 • Eget perspektiv på dig själv som person.
 • Kunskap och verktyg för att komma ur tankefällor.
 • Handlingsalternativ i komplicerade relationer.

Du behöver inte bo nära mig för att boka en behandling. Det går att göra via Skype. Boka genom att klicka på boka nu knappen. Eller använd något av alternativen under fliken ”kontakta mig” så hittar vi en tid som passar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *